El Basar de la Cultura guanya el premi Rosalia Rovira com a millor programa de ràdio

Els Premis de la Comunicació Local que organitza la Diputació va triar també ‘la Veu’ com a finalista al premi Arrel com a millor publicació municipal

El passat divendres, la Diputació de Barcelona va recompensar, mitjançant el seus premis de la comunicació, el treball de Montcada Comunicació, l’organ que gestiona tota la xarxa comunicativa que depen de l’Ajuntament de Montcada i Reixac. El programa de ràdio, el Basar de la Cultura, va rebre el premi Rosalia Rovira com a millor espai de ràdio i La Veu va ser finalista al premi Arrel, corresponent als butlletins municipals.
El jurat, composat per algunes de les personalitats més importants de la comunicació a Catalunya, va escollir al Basar de la Cultura com a millor programa de producció pròpia emès per una ràdio municipal d’una població superior als 15.000 habitants entre altres 43 candidatures i superant als altres dos finalistes: El Racò, de Ràdio Mataró i el Trencaclosques, de Ràdio Sant Feliu.
El Basar de la Cultura porta quatre anys en antena, en paral·lel a la convocatòria d’un Concurs Nacional de Microrelat. Precissament, la transcendència més enllà de l’àmbit local que li dóna aquest concurs, així como el foment de la lectura mitjançant la relació amb la Biblioteca de Montcada, van ser els dos arguments que, segons el jurat, el van fer guanyar el premi.
Laura Grau, directora i presentadora del programa destacava la importància que té el Concurs de Microrelat al Basar de la Cultura.

Per la seva part, el director de Montcada Ràdio, Lluís Maldonado, s’en recordava al seu discrus d’agraiment de la inspiradora del programa i del concurs de microrelats, Sonia Hernández, també presente a l’acte:

La Veu de Montcada, butlletí gratuït de periodicitat quinzenal, es va quedar molt a prop d’obtenir, per segon cop després de la seva victòria a l’any 2003, del premi Arrel al millor butlletí municipal. El premi en aquest apartat, al que optaven 28 candidatures, va ser per la publació ‘El Prat’, del Prat de Llobregat
L’entrega de premis es va celebrar el passat divendres, al Pavelló d’Esports de Granollers, i va comptar amb la presència d’unes 600 persones, entre elles el president de la Diputació, Celestino Corbacho. Es van entregar un total de nou premis en diferentes apartats (ràdio, premsa, televisió i noves tecnologies) i es va fer un emotiu homenatge, a títol pòstum, a Lluís Lligonya, impulsador de Televisió de Mataró.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari