El bon temps acompanya els Reis d’Orient en una multitudinària cavalcada

La comitiva va repartir dues tones de caramels aptes per a celíacs

Milers de persones van seguir la cavalcada de Reis 2008 que va tenir lloc dissabte a la tarda pels principals carrers del municipi. La cavalcada estava formada per tres carrosses relacionades amb el món animal, on anaven asseguts els reis Melcior, Gaspar i Baltasar, i dues més carregades de regals. La visita de Ses Majestats d’Orient va transcòrrer sense cap incidència en una tarda on la temuda pluja no va fer acte d’aparició. El recorregut es va iniciar a Terra Nostra i va cloure a Mas Rampinyo.
El mal temps sí que va impedir que els dies 3 i 4 el carter reial fes la seva feina a la plaça de l’església i s’hagués de traslladar al gimnàs municipal.
Els Reis d’Orient van repartir dues tones de caramels aptes per a celíacs. Aquesta va ser la principal novetat de la cavalcada, que s’afegia així a la campanya de l’Associació Celíacs de Catalunya amb l’objectiu que tots els menuts puguin gaudir igualment d’aquesta celebració. El recorregut de la comitiva reial va ser similar al d’anys anteriors amb una petita variació en el tram final de Mas Rampinyo a causa de les obres de la C-17. Enguany els Reis estrenaven carrosses: la del Rei Melcior feia referència als cèrvols, la del Rei Gaspar, als dromedaris i la del Rei Baltasar, a les jirafes. També hi havia dues carrosses més carregades de regals relacionades amb la Ventafocs i els cavalls de joguina.
La regidora de cultura de l’Ajuntament, Amèlia Morral, de CiU, ha fet una valoració molt positiva del desenvolupament de la cavalcada reial.

Una quarantena de persones, entre voluntaris, personal tècnic de Cultura i Serveis Municipals de l’Ajuntament van fer realitat la desfilada reial prèvia a la nit més màgica de l’any.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari