El Carnaval 2007 en imatges a la Casa de la Vila

A partir d’aquest vespre es pot visitar a la Casa de la Vila l’exposició de foto-grafies del Carnaval 2007 que organitza la Regidoria de Cultura. La mostra, que es podrà visitar fins al 25 de març, està formada per 150 imatges fetes per mem-bres de l’Agrupació Foto-gràfica de Montcada i Reixac (AFOMiR), els fotògrafs mont-cadencs […]

A partir d’aquest vespre es pot visitar a la Casa de la Vila l’exposició de foto-grafies del Carnaval 2007 que organitza la Regidoria de Cultura. La mostra, que es podrà visitar fins al 25 de març, està formada per 150 imatges fetes per mem-bres de l’Agrupació Foto-gràfica de Montcada i Reixac (AFOMiR), els fotògrafs mont-cadencs Santi Romero i Pere Capmany i tècnics de Cultura.
L’exposició, que s’inaugura avui a les vuit de la tarda, no només inclou fotos de la Rua, amb qua-tre per comparsa, sinó també de la resta d’actes que es van fer a Montcada des del Dijous gras fins al Dimecres de cendra, amb l’arribada i el comiat del Rei Carnestoltes i el ball infantil, entre d’altres.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari