El concert de Martirio, plat fort de la nova temporada d’espectacles

La programació inclou dos concerts i una desena de muntatges teatrals fins a l’abril

Martirio, en una imatge promocional
SG

El concert de Martirio és un dels plats forts de la nova temporada d’espectacles que ha programat la Regidoria de Cultura i Patrimoni a les sales montcadenques entre el gener i l’abril de 2016. La coneguda artista andalusa repassarà les cançons més emblemàtiques de trenta anys de carrera i alguna d’inèdita, el dia 1 d’abril al Teatre Municipal (22h). L’altra proposta musical del programa és ‘Clàssic 80s Hits’, un homenatge en to líric a les grans cançons de la dècada dels vuitanta, tant de l’àmbit pop, amb temes de Queen, Spandau Ballet, Whitney Houston o The Police, com dels musicals escrits en aquell període, com ara “Els Miserables”, “El fantasma de l’òpera” o “Miss Saigon”. El concert, que compta amb el tenor Sergi Giménez Carreras –nebot del conegut cantant líric–, es podrà veure el 22 de gener al Teatre Municipal (21h).

En l’àmbit teatral, el públic adult podrà veure cinc muntatges molt diferents entre sí, entre els quals destaca ‘André i Doriné’, de Kulunka Teatro. L’obra es presenta com una comèdia sobre la superació, la lluita i l’amor entorn la malaltia de l’Alzhèimer a partir del teatre de màscares. Representada en més d’una vintena de països, ha estat un èxit de crítica i públic. Es podrà veure al Teatre Municipal el 28 de febrer (18h). Les altres propostes teatrals són ‘Wasted’, de la companyia Íntims Produccions, un retrat realista i colpidor de la generació jove (5 de març, Kursaal, 21h); ‘Et vindré a tapar’, del grup Espai en Construcció, sobre la memòria històrica (13 de març, Kursaal, 19h); ‘Com nos tornem’, un recital poètic a càrrec de Gisela Figueras  (9 d’abril, 22h, Auditori), i ‘Ausencias’, de Q-Ars Teatre, a partir de dos contes de l’escriptora Cristina Fernández Cubas –aquests dos espectacles s’inclouen al cicle Poeticae.

La programació per al públic familiar, amb un total de cinc propostes, arrenca el 31 de gener amb ‘Les princeses també es tiren pets’, de la companyia El Replà (Kursaal, 12h). El 21 de febrer s’ha programat a l’Auditori un espectacle en col·laboració amb la Regidoria de Ciutadania per fomentar els valors cooperatius (12h). La recaptació de ‘Cooperem o competim’, a càrrec de l’Associació Comsoc, es destinarà a l'ong Sonrisas de Bombay. La companyia Milim representarà el 27 de febrer al Kursal (18h) el musical ‘Milim’, produït pel grup Divinas, del qual forma part la montcadenca Irene Ruiz. Les companyies Centre de Titelles de Lleida i l’Estarquirot representaran ‘Kissu’ i ‘En Jan Totlifan’ a l’Auditori i al Kursaal els dies 13 de març i 3 d’abril, respectivament. Les entrades per a tots els espectacles ja es poden adquirir al web http://www.mirteatres.cat/ o bé a l'Auditori.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari