El concurs Guanya’t un punt bat un rècord de participació

828 treballs han optat aquest any als premis, d’infants i joves d’entre 3 i 16 anys

L’Auditori es va omplir ahir de gom a gom amb motiu del lliurament de premis de la setzena edició del concurs de punts de llibre Guanya’t un punt, convocat per la Regidoria de Cultura i les dues biblioteques de Montcada (centre i Can Sant Joan), en un acte que va presidir l’alcalde, César Arrizabalaga (PSC). El certamen ha batut un nou rècord de participació, amb 828 treballs presentats d’infants i joves, dividits en cinc categories d’edat, de 3 a 16 anys.

Els premis consistien en lots de llibres i material de pintura. A la categoria A (nascuts entre 2001-2003) hi ha hagut 196 participants (a la imatge, Salma, una de les guanyadores d’aquesta edat); a la categoria B (nascuts entre 1999-2000), 201; a la categoria C (1997-1998), 167; a la categoria D (1995-1996), 212; i a la categoria E (1991-1994, estudiants d’ESO), 52 participants. El jurat del concurs estava format pel dissenyador Benito Marcos, la directora de la biblioteca de Montcada Centre, Núria Camps, la directora de la biblioteca de Can Sant Joan, Núria Andreu, Jorge Gómez, responsable del Fons d’Art Joan Capella, Jordi Perarnau, tècnic del Departament de Cultura, i Marga Vilalta, cap tècnica d’aquest servei.

Núria Camps, en nom del jurat i de l’organització del premi, va destacar a l’acte d’ahir “la gran qualitat i originalitat de les obres presentades” i el fet que hagi augmentat la participació en la categoria de més edat. Per la seva banda, l’alcalde, César Arrizabalaga, va parlar sobre l’elevada participació d’infants i joves que han participat al certamen i que ahir omplien l’Auditori. “Per a l’any vinent, tindrem molt més espai per poder celebrar aquest acte, perquè estarà en marxa el nou auditori”, va dir l’edil. Els 828 treballs presentats al concurs s’exposaran a la Casa de la Vila fins el 29 d’abril.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari