El concurs Mir@llibres bat el rècord de participació

La festa de cloenda premia els lectors que han superat el repte de llegir un mínim de sis llibres entre els mesos de novembre i maig

El grup FEFE i companyia va dinamitzar el lliurament de premis del concurs Mir@llibres
Els participants al concurs Mir@llibres, amb l'alcaldessa i la regidora de Cultura, mostrant els seus diplomes
Ilias Ansiri és un dels infants que més llibres ha llegit en aquesta edició del Mir@llibres

Un total de 120 infants han pres part a la vuitena edició del concurs Mir@llibres, xifra rècord en la història del certamen, que convoquen les dues biblioteques del municipi per fomentar l’hàbit de la lectura entre la canalla i donar a conèixer el seu fons infantil. Per aconseguir el diploma, cada participant ha de superar el repte de llegir un mínim de sis llibres des del novembre fins a final de maig, fita que han aconseguit una setantena d'infants.

Un dels nens que més llibres ha llegit en aquesta edició del concurs, un total de 13, és Ilias Ansiri, d’11 anys i usuari de la Biblioteca de Can Sant Joan. La seva afició per la lectura la va iniciar de ben petit, a primer de primària. “Llegir m’inspira molt; a través de les històries que expliquen els llibres pots descobrir altres mons, diu. El seu escriptor preferit és Roald Dahl, autor de novel·les com Charlie y la fábrica de chocolate, James y el melocotón gigante i Matilda, entre d’altres. “Encara que els seus llibres no tenen moltes il·lustracions, m’agrada com redacta i les paraules que utilitza”, comenta Ilias.Per aquest àvid lector, anar a la biblioteca és una bona manera de passar l’estona. “Jo animaria altres nens i nens a participar al Mir@llibres; llegir és millor que mirar el mòbil i aprens moltes coses, no només el que expliquen les narracions, també a redactar i a expressar-te millor, conclou. 

La festa cloenda del certamen, amb el lliurament de diplomes, es va fer ahir la tarda a l'exterior de la Biblioteca Elisenda, amb la presència de l'alcaldessa Laura Campos i la regidora de Cultura i Patrimoni, M. Rosa Borràs, que van felicitar la canalla per la seva afició a la lectura. L'acte també va incloure l'espectacle 'Festa a la plaça', de FEFE i companyia.

 
Seccions:

Deixa un comentari