El grup escènic de l’Abi Teatrac estrena la comèdia ‘No et vesteixis per sopar’

L’obra, dirigida per Carles Guillén, es representarà diumenge a la sala gran de l’Abi

Bernat i Josefina estan casats, però un cap de setmana la dona se’n va de viatge i el marit organitza una trobada clandestina amb la seva amant. Aquest és el punt de partida de la comèdia d’embolics No et vesteixis per sopar,, de Marc Camoletti, que el grup escènic de l’Abi Teatrac estrena diumenge a dos quarts de set de la tarda a la sala gran de l’entitat. El preu de l’entrada és de 5 euros. L’obra la interpreten Carles Guillén, Lourdes Balart, Laura Balcell, Montserrat Matllo, Bernat Nöel Tiffon i José Luis Jiménez. En aquesta ocasió Jiménez, director habitual de les obres de Teatrac, ha deixat la direcció a mans de Carles Guillén.
La majoria d’actors, amb l’excepció de Laura Balcell –que debuta amb aquesta obra– , porten més de 10 anys actuant amb el grup i interpretant, sobretot, comèdies com Pel davant i pel darrera, una de les més exitoses. El darrer muntatge, El ladrón, de Xavier Fàbregas, es va estrenar el passat novembre a l’Auditori amb motiu del centenari de l’autor i crític teatral.
El grup torna als escenaris amb un altre vodevil, “perquè és un gènere que ens agrada i ens fa gaudir a l’escenari”, explica Guillén. L’obra, que transcorre en dos actes i un mateix espai, es caracteritza per diàlegs ràpids, amb frases curtes i directes, “que exigeixen molta compenetració entre els actors perque resultin el màxim d’espontanis”, explica Guillén. Els assajos van començar el passat setembre, però han viscut algunes interrupcions per circumstàncies personals dels actors. La intenció del grup és tornar a representar l’obra a l’Auditori a partir del setembre.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari