El grup Quality Kids guanya cinc competicions aquesta temporada

Dos dels seus components, Lucía Fernández i Hugo Retamero, són de Montcada i Reixac

Lucía Fernández i Hugo Retamero, amb les medalles de plata obtingudes a l'Urban Display
La majoria dels membres del grup Papichulos, de l'escola QDS, són pares de nens i nenes que fan dansa urbana en aquest centre de Sant Adrià del Besòs
Manel Retamero, Iván Fernández i Txema Moreno, tres dels components locals del grup Papichulos
El grup Quality Kids, amb el primer premi al campionat Urbance, celebrat al pavelló Vall d'Hebron

El grup Quality Kids, al qual pertanyen els montcadencs Lucía Fernández i Hugo Retamero, ha guanyat cinc competicions de dansa urbana aquesta temporada en la categoria infantil. El conjunt ha quedat en primera posició al festival Dnce (L'Hospitalet de Llobregat), The Show Box (Sabadell), Urbance (pavelló olímpic Vall d'Hebron, Barcelona), iDance (Granollers) i Vic Dance Contest, i en segona posició al campionat d'Espanya Urban Display (Tarragona). Lucía, d'11 anys, i Hugo, de 12, són alumnes de l'escola Quality Dance Studio, de Sant Adrià del Besòs. En la categoria Youth, el grup Minilittles, del qual forma part la montcadenca María Moreno, va quedar primer al festival Dnce i segon a l'Urbance.

Un altre equip de la mateixa escola, el grup Papichulos, també ha fet una bona temporada en la categoria Show Premium. Tres components de l'equip són veïns de Montcada: Iván Fernández, Manel Retamero i José M. Moreno. El grup, que dirigeix el coreògraf montcadenc Héctor Muñoz, va guanyar les competicions de L'Hospitalet de Llobregat i de Sabadell i va quedar segon a les de Barcelona, Vic i Granollers. Els tres montcadencs comparteixen la seva afició a la dansa urbana amb els seus fills, premiats amb els grups amb què competien, Quality Kids i Minilittles –esmentats a la primera part de la notícia.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari