El grup Quality Youth representarà Espanya a la final mundial del torneig WOD a Los Ángeles

El coreògraf, Hèctor Muñoz, i una de les ballarines, María Moreno, són de Montcada i Reixac

El grup Quality Youth està format per 34 nens i joves des del 9 fins als 18 anys
HM
Héctor Muñoz va representar l'equip espanyol de hip-hop en dues ocasions al torneig Hip hop International de Las Vegas els anys 2011 i 2013
El grup Quality Youth, a l'esquerra de la foto, després d'obtenir el primer premi al WOD celebrat a Saragossa

El grup de dansa urbana Quality Youth, que entrenen cinc coreògrafs entre els quals hi ha el montcadenc Héctor Muñoz i que té entre els seus components la ballarina local Maria Moreno, representarà Espanya a la final mundial del torneig de dansa urbana World of Dance (WOD) que se celebrarà al juliol a la ciutat de Los Ángeles (Estats Units). El conjunt, que prové de l’escola Quality Dance Studio de Sant Adrià del Besòs, va aconseguir el seu passi a la final mundial en guanyar dissabte passat a Saragossa l’edició espanyola del certamen en la categoria juvenil amb una coreografia de hip hop que repassa la trajectòria musical de Britney Spears. El campionat va reunir més de 700 ballarins de dansa urbana d’arreu de l’estat espanyol. El principal handicap del grup guanyador, format per una trentena de ballarins, és aconseguir els recursos necessaris per viatjar a Los Ángeles ja que la mitjana de despesa per persona és de més de 2.000 euros. "És un honor guanyar aquest torneig i poder viure l'experiència de participar a la final mundial, així que esperem d'aquí a juliol poder reunir els diners necessaris", ha dit Muñoz.

Veí de la Font Pudenta, aquest jove de només 26 anys acumula una una exitosa trajectòria com a ballarí i coreògraf. En dues ocasions, al 2011 i al 2013, va representar Espanya al certamen Hip Hop International celebrat a Las Vegas, un dels més prestigiosos a nivell mundial, juntament amb el WOD. Pel que fa a Maria Moreno, de 15 anys i alumna de l'escola La Salle Montcada, és una jove promesa del hip-hop. En la seva curta carrera ha sumat sis medalles a diferents campionats, destacant el primer lloc en categoria juvenil al Hip Hop International Spain –en aquest cas el grup en què actuava no va participar a la final mundial als Estats Units per falta de recursos.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari