El I Aplec després de 21 anys atrau al voltant de 250 persones

La trobada sardanista va comptar amb participants de Montcada i d’altres municipis vallesans

El I Aplec després de vint anys sense fer-se a Montcada, va tenir lloc al costat de la Casa de les Aigües (al fons de la fotografia)
Arxiu/Laura Grau

Al voltant de 250 persones van participar en el I Aplec Sardanista que es va celebrar el dissabte 5 d’octubre al parc de les Aigües. La ballada va comptar amb l’actuació de les cobles Jovenívola de Sabadell i Lluïsos de Taradell que van actuar en aquest ordre i que, al final de l’aplec, van interpretar conjuntament la sardana ‘Montcada i Reixac’, del compositor Francesc Mas. El regidor de Cultura i Patrimoni, Daniel Moly, ha manifestat la seva satisfacció per la resposta que ha tingut la iniciativa: “Per ser el primer any  després de 21 anys sense fer-se, la xifra de participants és molt bona i creiem que el nou escenari i la data també són idonis”. La intenció de Cultura i Patrimoni és convertir l’Aplec en una cita anual i contactar amb la Federació d’Aplecs Sardanistes de Catalunya perquè s’inclogui en la programació i tingui així una major difusió.

L’Aplec també ha comptat amb la col·laboració de l’Agrupació Sardanista de Terra Nostra, presidida per Joaquim Castellví, qui ha destacat que la trobada “no només ha atret gent de Montcada, sinó també d’altres municipis com Palau de Plegamans, Cerdanyola, Castellar del Vallès i, fins i tot, Calonge”.

L’ANC local va aprofitar l’acte per buscar adhesions a la seva nova campanya ‘Signa un vot per la independència’.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari