El Museu fa un taller per descobrir la història local a través de l’aigua

Tindrà lloc el dia 20, al Parc de les Aigües

Visita al recinte del Parc de les Aigües
Tania Galán

 

L’associació d’Amics del Museu Municipal organitza el 20 de novembre el taller familiar ‘Un món d’aigua’, d’11 a 14h, al Parc de les Aigües, en el marc de la Setmana de la Ciència, que té lloc a tota Catalunya del 18 al 17 de novembre. L’objectiu de l’activitat –a la qual poden participar els infants a partir de cinc anys– és conèixer, a través del joc, les instal·lacions més emblemàtiques de Montcada i Reixac.

L’activitat començarà al Rec Comtal i la Casa de la Mina, on els responsables del Museu faran una introducció de la història del municipi a través de l’aigua. En aquest punt, els participants hauran de muntar un trencaclosques amb trets característics de la ciutat, com el Turó, el riu Besòs, la Serralada de Marina i l’ermita de Reixac, entre d’altres. El taller continuarà a la Casa de les Aigües, on es visualitzarà un audiovisual sobre aquest antic edifici industrial i es farà un joc de pistes inspirat en l’època modernista. La part final serà un taller sobre la màquina de vapor de la sala de màquines i calderes.

“Un Món d’Aigua” es fa en col·laboració amb l’Àrea Metropolitana i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Les inscripcions s’han de fer al Museu, situat a la Casa de la Vila, fins al dia 18. Per a més informació es pot consultar la web www.agenda.museuciencies.cat.

Seccions:

Deixa un comentari