El Museu proposa un recorregut per la Montcada medieval

Les inscripcions per a l’activitat, que tindrà lloc el 25 de setembre, es poden formalitzar a l’equipament municipal

Montcada i Reixac s’ha afegit un any més a la celebració de les Jornades Europees de Patrimoni, organitzades per la Federació de Municipis de Catalunya en col·laboració amb el Museu d’Història de Catalunya. El Museu Municipal ha organitzat el 25 de setembre un itinerari per la Montcada medieval.

L’activitat començarà a les 10h a l’equipament municipal, ubicat a la Casa de la Vila. Aquest serà el punt de partida d’un itinerari on els participants aniran descobrint tots els vestigis de fa més de mil anys que es conserven a la ciutat, des d’un exemple d’arquitectura religiosa com l’ermita de Reixac, fins al d’una casa pairal com la Torre dels Frares, passant per un dels elements més importants per al desenvolupament de Montcada com a població: el Rec Comtal. El trasllat dels participants es farà amb autocar.

Les inscripcions per participar a la visita guiada es poden tramitar fins el dia 23 de setembre al Museu Municipal, de dilluns a divendres de 10 a 14 hores o bé enviant un correu electrònic a [email protected].

 

Deixa un comentari