El popular fotògraf Eduardo Grund exposa a Mas Rampinyo

El fotògraf malagueny Eduardo Grund exposarà a partir d’avui i fins al 31 de març una mostra d’imatges al Centre Cívic Antigues Escoles de Mas Rampinyo. L’artista és el creador del banc d’imatges ARTEFOTOBANK, amb el qual posa al servei dels usuaris més de 20 mil fotografies originals de temes diversos. Grund es va iniciar […]

El fotògraf malagueny Eduardo Grund exposarà a partir d’avui i fins al 31 de març una mostra d’imatges al Centre Cívic Antigues Escoles de Mas Rampinyo. L’artista és el creador del banc d’imatges ARTEFOTOBANK, amb el qual posa al servei dels usuaris més de 20 mil fotografies originals de temes diversos.
Grund es va iniciar en el món de la fotografia artística ben jove, realitzant la seva primera exposició als 19 anys. Després de diversos anys participant en importants exposicions col·lectius, l’autor aconsegueix un reconegut prestigi en la fotografia d’autor. Grund ha exposat en tot el territori nacional i ha guanyat més de cinquanta premis estatals i internacionals. S’ha especialitzat en imatges industrials i publicitàries.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari