El programa de Festa Major 2008 es presenta avui en un acte a l’Auditori

La celebració tindrà lloc del 9 al 12 de maig i una de les novetats és un cicle de concerts que organitza Montcada Comunicació

L’Auditori acollirà avui a les 19.30h la presentació del programa d’actes de la Festa Major de Montcada, que tindrà lloc els dies 9, 10, 11 i 12 de maig. Coincidint amb aquest acte, també es donarà a conèixer el guanyador del 20è concurs de cartells i també s’inauguraran tres exposicions, la de la Mostra de pintures de Festa Major, la del certamen de cartells i la de fotografies Miralafoto 2007.

Una de les novetats més destacades d’aquesta edició és el festival Urban Veus, que organitzen Montcada Ràdio (104.6fm). Cada dia de Festa hi haurà un concert a l’IES Montserrat Miró i tots començaran a les 23h, a excepció del dilluns 12 de maig, que s’iniciarà a les 20h. i La rumba, el reggae, el hip-hop, el rap, ritmes afrollatins, els sons mestissos àrabs i la millor música electrònica seran protagonistes durant els quatre dies del festival. L’esdeveniment que comptarà amb l’actuació músical de set grups, entre els quals destaquen La Pegatina, Nour, Pantanito, Kayo Malayo. Tots els concerts són gratuïts i se celebraran al recinte de l’IES Montserrat Miró (Carrerada, s/n). Tota la informació es pot trobar al web www.montcadaradio.com, en un apartat especial dedicat a aquest cicle de concerts.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari