El Rei Carnestoltes inaugura el programa d’actes aquest dijous 4 de febrer

La principal novetat és que es recupera la festa del judici i la mort de l’estrafolari personatge el dimecres de cendra. La Gran Rua tindrà lloc el dissabte 6

La mestre de cerimònies, donant instruccions sobre com rebre Sa Majestat
Pilar Abián
Nens i nenes, posant-se l'antifaç per assajar al rebuda del Rei Carnestoltes
Preludi del Carnaval al Kursaal
Representants de la Cort del Rei Carnestoltes, esperant els nens al vestíbul del Kursaal

Aquest dijous esta prevista l'arribada del Rei Carnestoltes a l’estació de Montcada-Manresa (17.30h), des d’on sortirà una cercavila fins a la plaça de l’Església, escenari d’un ball amb Kids Party Show i guerra de confetti. El plat fort del programa és la Rua de Carnaval dissabte 6 de febrer, amb la participació d'una quinzena de comparses.  El dia 7 hi haurà un ball infantil, amb la companyia Pentina El Gat a la plaça de l’Església (12h) i el 10 es recupera un acte que es va deixar de fer al 2010: el judici i comiat del Rei Carnestoltes. La festa tindrà lloc a la plaça de l’Església i la gran protagonista serà la reina Quaresma, que interpretarà l’actriu Benilde Fernández. La companyia Animarius farà ballar grans i petits (17.30h). Durant l’acte també es farà públic el veredicte del concurs de sardines carnavaleres.

Representants de la Cort del Rei Carnestoltes –interpretats per membres de l'Aula de Teatre– van mostrar a la canalla com ha de saludar Sa Majestat al final de l’espectacle familiar ‘Les princeses també es tiren pets’, de la companyia El Replà diumenge passat al Kursaal. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari