El Teatre Municipal acull el concert de cloenda del programa Cabal Musical

Els músics locals que participaran als concerts són el guitarrista Abraham Lojo i el cantant de trap Belmon 888

Belmon 888, un dels músics que ha participat al programa El Cabal
Abraham Lojo és un guitarrista de música flamenca, que viu a Montcada i Reixac

El Teatre Municipal serà l’escenari del concert de cloenda del programa d’acompanyament artístic Cabal Musical, aquesta tarda a partir de les 18.30 h. En aquesta edició, hi han participat dos artistes montcadencs, el guitarrista Abraham Lojo i el cantant de trap Belmon 888. També hi actuaran Jester, Tal, Laura Valls, Eusebio, Kovok, Lina Bastos, Emma Sandúa, KaLaia i Júlia Cruz.

Els 12 participants interpretaran un tema de l’EP que han gravat arran la seva participació en el programa i també presentaran el videoclip resultant del treball fet en la convocatòria 2022-2024. L’entrada als concerts és gratuïta.

Cabal Musical és una iniciativa del Consorci del Besòs, amb el suport dels ajuntaments de la seva demarcació, inclòs el de Montcada i Reixac, que pretén impulsar el talent jove. La gestió del programa va a càrrec de Taller de Músics i els participants reben formació, orientació i recursos professionals per convertir les seves inquietuds creatives en projectes d’emprenedoria i introduir-se en la indústria de la música.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari