El Teatre Municipal s’inaugura aquesta tarda

L’acte protocolari es complementarà amb una jornada de portes obertes el dissabte i el musical ‘Mi sueño es’ del Grup de teatre La Salle, el diumenge

Aspecte de l'escenari i la platea del nou Teatre Municipal, que s'inaugura aquest dijous
Arxiu/Laura Grau
El nou Teatre Municipal té capacitat per a 417 persones

El Teatre Municipal de Montcada i Reixac, ubicat al complex esportiu i cultural Montcada Aqua, s'inaugurarà avui, a les 19h, en un acte restringit al qual s’ha convidat les entitats del municipi i que comptarà amb els parlaments de l’alcaldessa, María Elena Pérez; el regidor de Cultura i Patrimoni, Daniel Moly; el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, i el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea. Després dels parlaments hi haurà l’espectacle ‘Jazz en viu… swing!’ de la Jazz Orquestra del Taller de Músics.

El 7 de juny, dissabte de Festa Major, tothom que vulgui podrà conèixer el nou Teatre Municipal per mitjà d’una jornada de portes obertes, a les 11h. Les visites seran teatralitzades i les persones que hi vulguin assistir han de concertar cita prèvia contactant amb l’Auditori Municipal (plaça de l’Església, 12), de forma presencial, per telèfon (935 751 289) o bé, per a l’adreça electrònica [email protected]. Amb motiu de la posada en marxa de l’equipament, el Grup de Teatre de La Salle hi representarà, el 8 de juny, dues funcions del seu darrer musical, ‘Mi sueño es…’, a les 18.30 i les 22.30h. Les entrades ja són a la venda a l'Auditori, al preu de 5 euros per anticipat. A taquilla, es posaran a la venda dues hores abans de cada funció, al preu de 7 euros.

El nou espai escènic disposa de 1.400 m2, i una caixa escènica de 10×10 metres i 420 butaques, que són retràctils i permeten crear un gran espai polivalent. Està dotat amb 6 camerinos, vestíbul, taquilles, magatzem, sala de control, i un equip de so i il·luminació d’última tecnologia.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari