‘El turno del pez Simón’ presenta el seu segon treball diumenge al Pub Boulevard

El grup, format per quatre montcadencs, reivindica l’esperit del rock and roll

El turno del Pez Simón és un grup montcadenc format per José Valera a la veu i guitarra; Jesús Imbernón, al baix i als cors; Álex, als teclats; Tekio, a la bateria i Sebas a la guitarra. Es defineixen com un conjunt de rock and roll, però també tenen cançons de rock melòdic i d’aire pop. La banda està promocionant la seva segona maqueta, Las manos quietas, que va publicar la tardor del 2006. Però aquest grup, fundat a principi del 2005, ja té 15 temes editats a la primera maqueta anomenada Las propiedades del alpiste.

Influències. El conjunt rep influències de grups com El último de la fila, Radiofutura o Loquillo i los Trogloditas i cantants com Bruce Springsteen, Miguel Ríos i Quimi Portet, entre d’altres. Les seves lletres es divideixen en dos blocs: d’una banda, hi ha cançons de sentiment, que parlen d’amor i desamor i, de l’altra, peces de caire social. Segons el compositor del grup, José Valera, “aquests temes intenten reflectir coses que passen a la societat, però que se’ns escapen degut a la rapidesa amb la què vivim”.
El turno del pez Simón ha tocat per tota la geografia catalana i el proper 29 de juliol aterra al Pub Boulevard de Carretera Vella (20h), lloc en el que se sent com a casa perquè ja hi ha actuat en diverses ocasions. “Ens agrada tocar al Boulevard perquè és la sala on ens vam estrenar i on vam presentar la primera maqueta”. Aquest conjunt, que fuig de la comercialitat i el màrqueting, ja porta un gruix de seguidors fidels allà on va, que ells mateixos han batejat com “los simones”.

FOTO: El Turno del Pez Simón

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari