Els Castellers de Montcada intentaran fer un pilar caminant que recorrerà un tram del carrer Major

El repte, previst per a aquest dissabte a partir de les 18h, consistirà a anar des de la Casa de la Vila fins a la plaça de l’Església

La colla castellera, durant l’actuació que va fer a Can Sant Joan amb motiu de la Festa Major
Arxiu/Pilar Abián
Amb el lema ‘Vine a fer història’, els Castellers animen els montcadencs a assistir al primer pilar caminant que recorrerà aquest dissabte, a partir de les 18h, el tram comprès entre la Casa de la Vila i la plaça de l’Església. De pilars caminants, la colla n’aixeca sovint per entrar a plaça, però és la primera vegada que es planteja una distància tan gran. “És un repte que ha proposat l’equip tècnic i que estem en condicions d’assolir”, ha explicat el president de la colla, Salvador Urpí, qui recorda que l’antiga colla pujava i baixava les escales del carrer Major amb un pilar caminant. 
 
L’entitat està fent una bona temporada, després d’un inici fluix a causa del canvi de l’equip tècnic. “Ens ha costat arrencar, però ara estem prou contents de les fites assolides”, ha afegit Urpí. Els teules van acabar el 20 de julio el cicle de tallers d'estiu i, dos dies més després, van participar a la Diada dels Castellers de Begues, arribant a carregar un pilar de cinc.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari