Els centres cívics ofereixen una ruta per conèixer la Montcada medieval

L’activitat tindrà lloc el diumenge 28 d’octubre i el preu és de 3 euros per persona

Ja és obert el termini per inscriure’s a la visita guiada per la Montcada Medieval que organitza la Xarxa de Dinamització Sòciocultural el 28 d’octubre al matí. L’activitat es dividirà en dues parts. A la primera, els participants visitaran les dues sales del Museu Municipal i podran assistir a una xerrada sobre l’urbanisme, la societat i l’economia a l’Edat Mitjana. La segona part, que es farà amb autocar, consistirà en la visita comentada al Rec Comtal, la Torre dels Frares i l’església de Reixac.

Els monitors de la sortida seran Sandra Ortega, Iñaki Achurra i Ruth Vives, vinculats al Museu. Les inscripcions, al preu de 3 euros, es poden fer a la Casa de la Vila, al Casal de la Gent Gran Casa de la Mina o als centres cívics Can Cuiàs, La Ribera i l’Alzina.

D’altra banda, hi ha prevista una segona sortida, dissabte 17 de novembre, al Museu de la Xocolata de Barcelona (planta baixa de la caserna de Sant Agustí Vell), un espai que permet realitzar un recorregut pels orígens de la xocolata, la seva fabricació, transformació, les seves propietats medicinals i el seu valor nutritiu. El Museu és una iniciativa del Gremi Provincial de Pastisseria i Confiteria de Barcelona.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari