‘Els Contes d’en Sergi’ es falla aquesta tarda a l’Auditori

El periodista Carles Quílez va fer una xerrada sobre la crònica negra

Avui continuen els actes de Sant Jordi amb l’acte de lliurament de premis del concurs ‘Els Contes d’en Sergi’, que tindrà lloc aquesta tarda a l’Auditori Municipal (18h). El certamen, que organitza el grup juvenil La Ballesta en record del jove Sergi Gómez, ha rebut més de 800 contes d’alumnes de les escoles del municipi.

 

El Casal de Gent Gran Casa de la Mina s’afegeix als actes de Sant Jordi amb una tarda de cant coral, poesia i sardanes (16.30h). Totes les activitats es faran a l’exterior de l’equipament del Parc de les Aigües.

 

D’altra banda, el periodista Carles Quílez va fer una xerrada ahir la tarda a la biblioteca Elisenda de Montcada, coincidint amb la publicació de la versió en castellà de ‘La solitud de Patrícia’, la novel·la que li va fer guanyar el Premi Crims de Tinta de la Generalitat l’any passat. A la xerrada, Quílez va reivindicar la importància de la novel·la negra en la nostra societat i va afirmar que “els que ens dediquem a aquest tipus de narració de vegades ens veiem obligats a maquillar o retratar la realitat per fer-la creïble”. Durant la presentació l’escriptor va explicar diferents anècdotes viscudes, històries que apareixen a les seves anteriors novel·les de no ficció i també va anunciar que està treballant en la segona part del llibre amb el que va guanyar el concurs. El pròxim divendres signarà exemplars del seu últim treball a la Fira de Sant Jordi, a la parada de la llibreria Cabraboc, de 18h a 20h.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari