Els cursos de pintura, Pilates i de cuina infantil són els més demanats de l’oferta de Cultura

L’Escola Municipal de Talla i Escultura ha obert una segona línia

Un total de 375 persones s’han inscrit als cursos i tallers de la Regidoria de Cultura per la nova temporada, la majoria dels quals van començar la setmana passada. Des d’octubre i fins al juny, la Casa de la Vila es converteix en un centre neuràlgic de la vida cultural del municipi per on passen prop de 400 montcadencs cada setmana per realitzar algun tipus d’activitat artística o formativa.

Els cursos de pintura per adults i talla es van omplir el primer dia de matriculacions, en què es va registrar una afluència de públic de 230 persones, fet que va fer necessari mobilitzar més personal de la Regidoria de Cultura i utilitzar la sala institucional de la Casa de la Vila. Per tal d’atendre la demanda, l’Escola Municipal de Talla i Escultura, que dirigeix el mestre artesà Luis Barbosa, ha obert un curs d’iniciació que es farà els dimarts, de sis de la tarda a 9 del vespre. El curs costa 80 euros trimestrals i encara hi ha places disponibles.

La regidora de Cultura, Amèlia Morral (CiU), ha destacat l’esforç que s’ha fet per poder ofertar un grup d’iniciació a la talla i escultura en fusta. Algunes de les novetats de l’oferta de cursos i tallers, com el curs de Pilates i les sessions de cuina infantil, han tingut molt bona acceptació. Els únics cursos que no s’han pogut obrir per falta d’inscrits són el de gravat i el de Photoshop d’iniciació. Les matrícules es mantindran obertes durant tot el mes d’octubre per als cursos i tallers de la Regidoria de Cultura on encara quedin places.

Foto: Santi Romero

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari