Els infants de l’Escola d’Art Municipal reinterpreten les obres dels grans museus

La mostra de final de curs romandrà a la Casa de la Vila fins al 12 de juny

Maese Pérez, durant la inauguració de la mostra dels petits artistes de l'EAM
Fotos: Laura Grau
Públic assistent a la inauguració de la mostra '(Re)visions'
Alumnes i les seves famílies, contemplant l'exposició
Maese Pérez va agrair la seva tasca a M. Rosa Borràs, que apura els seus últims dies com a regidora de Cultura i Patrimoni

Picasso, Miró, Kandinksy, Monet i Van Gogh són alguns dels grans pintors que els infants de l’Escola d’Art Municipal han emulat a l’exposició de final de curs titulada ‘(Re)visions’, inaugurada ahir la tarda a la Casa de la Vila, amb la presència dels seus professors José Antonio Pérez i Laura Cáceres i nombrosos familiars i amics dels petits artistes. “Cada infant ha escollit el quadre que volia pintar i n’ha fet la seva pròpia interpretació, en un exercici de creació estimulant que ha donat resultats sorprenents”, va dir Maese Pérez, qui va destacar la creativitat dels alumnes i va dedicar paraules d’elogi a les famílies “per apostar per la pintura com un espai de creixement per als seus fills”.

La regidora de Cultura i Patrimoni, M. Rosa Borràs, i l’alcaldessa Laura Campos, també van felicitar els infants per la seva capacitat de reproduir amb gran destresa obres emblemàtiques de la història de l’art.

La mostra dels infants es podrà veure fins al 12 de juny, data a partir de la qual es podran veure les obres de final de curs dels joves i adults que aprenen pintura a l’Escola d’Art Municipal.

Deixa un comentari