Els Reis d’Orient ja han fet la feina a Montcada

La comitiva ha desfilat pels carrers del municipi portant la il·lusió entre els més petits

Els Reis d’Orient ja han arribat a Montcada i Reixac, disposats a repartir joguines entre tots els nens i nenes. Enguany la Cavalcada ha estat formada per les tres carrosses de Ses Majestats, que han desfilat pels principals carrers­ del municipi al ritme de tres grups musicals: Banda Vatua l’Olla, Jaleo Band i la Batucada Xarangantana. El sèquit reial també ha comptat amb el grup d’animació L’Olla Carbonera, que interactuarà amb el públic des d’una cassola gegant de carbó, el regal més temut per tots els nens. El grup de mares del Gurugú, que l’any passat es va disfressar de carboneres, també han participat a la desfilada.

 

Com és habitual, els Reis han fet una primera parada a Terra Nostra, concretament a la plaça del Poble. La Cavalcada ha sortit de l’avinguda de la Ribera, a l’alçada del carrer Llevant, a les 17.30h. Després de visitar Can Sant Joan, s’ha dirigit cap al centre passant pel carrer Major. En aquest punt del recorregut ha aparegut una tímida pluja, que no ha trigat a desaparèixer.


A la plaça de l’Església, els tres Reis han estat rebuts per una representació municipal encapçalada per l’alcaldessa Mª Elena Pérez, que els hi ha fet entrega de les claus de la ciutat per poder fer amb més facilitat la seva feina durant tota la nit. L’itinerari ha continuat pel pont de La Salle i la Rambla dels Països Catalans, on hi havia una gran quantitat de públic.  i clourà a Mas Rampinyo. El sèquit reial, que ha finalitzat la seva desfilada a Mas Rampinyo, ha repartit 2.100 quilos de caramels.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari