Es convoca una nova edició del concurs de cartells de Festa Major

El termini per presentar treballs a les modalitats infantil i juvenil i adults finalitzarà el 18 d’abril

La dissenyadora gràfica Paula Marzo va guanyar la darrera edició del concurs de cartells de Festa Major
Arxiu/Laura Grau

L’Ajuntament ha convocat la 34a edició del concurs de cartells per triar la imatge promocional de la Festa Major 2023, que se celebrarà entre el 2 i el 5 de juny. El certamen inclou la modalitat adults –per als nascuts abans de l’any 2005– i infantil i juvenil –entre 2005 i 2016. Els interessats poden lliurar les seves obres inèdites fins el 18 d’abril.

Si el lliurament es realitza de forma presencial, s’ha de fer a la Casa de la Vila, en l’horari habitual d’obertura de l’equipament –de dilluns a divendres, de 9 a 20h, i dissabtes i diumenges, de 10 a 14h. En el moment de registrar l’obra, s’ha d’omplir una butlleta que es pot descarregar al web www.montcada.cat en què es farà constar les dades personals del participant al concurs.

En cas de voler fer el lliurament per correu electrònic, s’haurà d’enviar l’arxiu –no pot superar els 8 MB– fins a les 0h del 18 d’abril amb la proposta de cartell a l’adreça [email protected], conjuntament amb la butlleta de participació. Les bases d’aquest certamen i la butlleta d’inscripció es poden recollir als equipaments municipals i en format digital, a www.montcada.cat.

El veredicte del jurat es farà públic el dia de la presentació de la Festa Major, encara en una data per confirmar, a l’Auditori Municipal i els cartells presentats s’exposaran en aquest mateix equipament entre el 18 de maig i el 18 de juny. El cartell guanyador estarà dotat amb 800 euros i a la modalitat adulta, s’entregaran quatre premis més amb un valor de 200 euros cadascun.

A la categoria infantil i juvenil, també s’atorgaran quatre guardons, un per a cada categoria, consistents en lots de productes artístics, culturals i educatius. Si el cartell guanyador fos de la modalitat infantil i juvenil, el guardó consistiria en un lot de productes valorat en 800 euros. Les entitats que organitzen festes majors de barri que vulguin utilitzar alguns dels cartells premiats podran escollir entre els accèssits aquells que considerin convenient.

Seccions:

Deixa un comentari