Es reprenen les activitats vinculades al patrimoni municipal

Aquest cap de setmana la Casa de les Aigües obre les seves portes i comença les visites guiades, amb cita prèvia

La Casa de les Aigües data de finals del segle XIX i es troba ubicada entre els barris de Can Sant Joan i la Ribera
Arxiu/ Montcada Comunicació
La Casa de les Aigües és una antiga estació de bombeig d’aigua convertida en l’element primordial del patrimoni industrial del municipi
La visita inclou la casa del maquinista i la sala de pous, a la imatge

Ja estan en marxa les activitats de difusió del patrimoni del darrer quadrimestre del 2021, que coordina el Museu Municipal, a la Casa de les Aigües, de 10 a 14h, cada dissabte i diumenge fins al 19 de desembre. Aquesta tardor, la programació incorpora un espectacle familiar cada tercer diumenge de mes i tornen les visites teatralitzades a la Casa de les Aigües, amb el nom ‘Els pous de Montcada’, que es faran els dies 30 d’octubre, 27 de novembre i 19 de desembre (12h), al preu de 5 euros. D’altra banda, la Jugatecambiental al Parc de les Aigües funcionarà del 19 de setembre al 28 de novembre, tots els diumenges d’obertura de la Casa de les Aigües, d’11.30 a 13.30h.

 

Altres propostes

Les visites guiades a les col·leccions del Museu Municipal (Major, 32) es reprendran el segon diumenge de cada mes (11 h). El tercer dissabte es farà un itinerari pel Rec Comtal, el canal mil·lenari que travessa el municipi. I les portes obertes i la visita guiada a l’església de Reixac, en el marc de la ruta de les Esglésies Amagades, tindrà lloc el quart diumenge de mes. Respecte els espectacles familiars gratuïts, cada tercer diumenge de mes n’hi haurà un: La Pinea busca casa (19 de setembre), Lluc el Samaruc (17 d’octubre) i Contes d’aigua (21 de novembre).

La programació de tardor inclou les Jornades Europees del patrimoni, que es faran del 8 a 10 d’octubre així com la Setmana de la Ciència, del 12 al 21 de novembre.

Totes les activitats estan sotmeses a les mesures sanitàries de prevenció de la pandèmia i per participar-hi, cal reserva prèvia obligatòria, contactant amb el Museu Municipal (telèfons 935 651 122; 610 144 499 i correu electrònic [email protected]).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari