Espectacle solidari amb Landry, el rumbero

‘Rumba catalana per a gent petita i gran’ es podrà veure diumenge, a l’Auditori (12h), i la seva recaptació anirà destinada a la campanya ‘Una joguina, un somriure’

Un noment de l'espectacle de Landry, el rumbero
Landry, el rumbero

L’Auditori acull aquest diumenge, a les 12h, l’espectacle ‘Rumba catalana per a gent petita i gran’, de Landry, el rumbero, que interpreta cançons tradicionals de la infància a ritme de rumba catalana acompanyat de la seva banda. Es tracta d’un concert-espectacle que proposa una nova i divertida manera de cantar les cançons tradicionals com ara En Joan petit, La Masovera, El ball de la civada, Volem pa amb oli o el Boogie Boogie. El preu de l’entrada és de 4 euros i la recaptació anirà destinada a la campanya ‘Una joguina, un somriure’, que per segon any consecutiu ha posat en marxa l’Ajuntament.  

La intenció del Consistori és comprar les joguines amb una aportació pròpia i amb els diners que recapti del taquillatge de l’espectacle d’aquest diumenge i de la venda d’un article de Nadal al preu de 2 euros, que es podrà adquirir en aquest equipament, a més de la Casa de la Vila, l’Espai Cultural Kursaal, el Centre Cívic l’Alzina i diversos comerços col·laboradors. La campanya d’aquest any es destinarà, principalment, a recollir material escolar en comptes de joguines. Les donacions de material escolar,  fonamentalment llibretes, colors i contes, es podran fer a la carpa que s’instal·larà a la Fira de Nadal els dies 15 i 16 de desembre i fins el 21 de desembre a la Casa de la Vila, Centre Cívic Can Cuiàs, Centre Cívic La Ribera, l’Espai Cultural Kursaal i l’Auditori.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari