Èxit de les Festes Alternatives de Can Sant Joan

El grup de joves de l’AV fa una valoració positiva de Les 8 Hores de rock i les noves propostes organitzades al parc de les Aigües per al jovent

Arpaviejas, plat fort de Les 8 Hores de Rock en la tercera edició de la nova etapa
Fotos: Luis Galí Lara
Último Rekurso, durant l'actuació a Les 8 Hores de rock
Les 8 Hores de rock van ser fidels al lema originari 'Contra la intolèrancia i el racisme'

El grup de Joves de Can Sant Joan ha fet una valoració positiva de les Festes Alternatives que va organitzar els dies 21, 22 i 23 de juny al parc de les Aigües en el marc de la Festa Major del barri. A més de les 8 Hores de Rock, acte central del programa, enguany el col·lectiu va oferir la Nit de Tekno i la Verbenafest.

El festival de música rock va comptar en la seva tercera edició amb el grup Arpaviejas, com a cap de cartell, a més dels grups locals From i Desenfreno i les bandes Último Rekurso i Krudo. Sin Bragas, que tancava el programa, no va poder actuar a causa de la pluja que va caure de matinada. “Malgrat aquest inconvenient, vam gaudir d’una magnífica vetllada que ens recarrega les bateries per seguir l’any vinent”, ha dit el grup en un comunicat.

El capvespre del dia 21, alguns joves del grup, sota el nom de Bifurca Tek, van punxar diferents estils de música tecno en vinil , “tot un èxit per ser la primera edició”. I, per finalitzar, la nit de Sant Joan, una altra comissió del grup de joves va muntar una disco mòbil on van sonar temes actuals per fer ballar el públic jove. “Volem donar les gràcies a l’AV perquè sense ells això no seria possible, al Centre Social Okupat La Korrosiva i al col·lectiu Entrevies”, conclou en la seva valoració.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari