Èxit de públic en el tercer dia de festa major, malgrat la pluja del matí

El concert de les Nancys Rubias, de Mario Vaquerizo, omple de gom a gom l’Espai Poblet

Mario Vaquerizo, durant la seva actuació amb las Nancys Rubias
Berta Barcons

La pluja intermitent ha marcat el matí del tercer dia de la Festa Major de Montcada i Reixac. Alguns actes, com l’exhibició i el tastet de tir amb arc en línia a l’exterior del pavelló Miquel Poblet s’han suspès, mentre que d’altres com la caminada popular a Les Maleses s’ha adaptat a la meteorologia. Una seixantena de persones ha participat a l’activitat promoguda pel Cim, però només han arribat fins a Reixac, quedant anul·lada també la recreació històrica al poblet ibèric a càrrec del Museu Municipal i l’INS Montserrat Miró. La resta de propostes s’han pogut dur a terme, tot i que en moments puntuals han quedat interrompudes com el carrer del joc i els concerts de l’Aula de Música que, malgrat la pluja, ha omplert el Parc de l’Antiga Cerveseria.

A la tarda, ja sense aigua, la protagonista ha estat la cercavila tradicional, amb el convit dels Montcada, que han atret molt públic al carrer Major i la plaça de l’Esglesia. Pel que fa als concerts, la cantautora Andrea Díaz ha inaugurat al parc de la Cerveseria el cicle Montcada Sons, amb grups i solistes del municipi. Tot seguit, aquest mateix escenari ha acollit el tribut a Alejandro Sanz amb Mimy’s Way, que ha estat un èxit de públic. La banda homenatja l’artista i compositor amb la veu de la cantant montcadenca Miriam Hernández, coneguda artísticament com a Miri’s Way. En el marc de la Nit dels Museus, la companyia Col·lectiu Desasosiego ha interpretat l’espectacle Un segundo bajo la arena, a la Casa de les Aigües, amb dues funcions.

Actes de nit

Els Diables de Can Sant Joan han obert el programa de nit amb el nou espectacle de la Porta de l’infern i el correfoc, que també ha atret centenars de montcadencs. La festa ha continuat a l’Espai Poblet amb el concert de Simm i Desenfreno en el marc del Montcada Sons i el plat fort del programa amb l’actuació del grup de las Nancy’s Rubias, de Mario Vaquerizo, que ha omplert de gom a gom el recinte.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari