Hotchkiss i Billetes Largos actuaran al Kursaal aquest divendres

Els dos grups fan versions de temes clàssics del rock i del rhythm and blues

El grup Hotchkiss, en una imatge promocional
Montcadasons

El cicle Montcadasons proposa aquest divendres dues noves actuacions al Kursaal (22h). Es tracta del grup de rock Hotchkiss i el de blues-rock Billetes Largos Band. El primer fa rock i el seu projecte intenta fer versions dels clàssics del rock and roll, hard rock i blues amb el vell estil dels seixanta, setanta i vuitanta. Tres dels seus integrants són de Montcada (Ismael, Àngel i Kilian). Tots quatre són alumnes dels cursos de música de l'Ajuntament i formen part del grup Combo que porta el professor Luis García. El segon grup fa versions i composicions pròpies de rock i rhytm and blues. Dos dels seus integrants són de Montcada i la resta està molt vinculat al municipi per raons laboral i per ser alumnes dels cursos de l'Aula de Música de l'Ajuntament.

Els sons de jazz-rock mediterrani de David Txes i Albert Faz i el pop-rock de París 29 arribaran al Kursaal el 23 de maig. El darrer concert serà el dia 30, també al Kursaal, amb La máquina de escribir, conjunt de pop rock que torna a mostrar les seves creacions­ a Montcadasons, i Bic Reggae, un grup multicultural de sons caribenys.

El programa del Montcadasons es complementa amb una novetat destacada: un taller adreçat a músics que vulguin aprendre a pujar música al canal audiovisual Youtube i, a partir d’aquí, aconseguir promoció i diners per sufragar els seus projectes.­ La formació tindrà lloc aquesta dissabte al Kursaal –amb horari de 10 a 14h– i la impartirà Abel Jazz (a la fotografia), qui explicarà la seva experièn­cia com a youtuber i donarà eines als participants sobre com treure profit d’aquest canal. Músic, cantant i productor, té un canal de You­tube amb milers de seguidors de tot el món, on cada setmana ofereix un nou vídeo. Actualment és professor de classes de piano modern i cantoteràpia dels cursos de l’aula de Música de l’Ajuntament.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari