Itaca Band fa un segon comunicat oferint diàleg als col·lectius feministes que boicotegen el grup

La banda moncadenca demana la mediació en l’afer de l’Ajuntament de Barcelona

Imatge de la portada del nou disc d'Itaca Band, 'Explosiva'
IB
Itaca Band es troba en plena gira de la presentació del seu quart disc 'Explosiva'
Itaca Band, en la imatge de promoció del seu disc 'Explosiva'
Itaca Band es troba en plena gira de la presentació del seu quart disc 'Explosiva'

Itaca Band ha tornat a oferir als col·lectius feministes que van boicotejar el concert de Sants, dimarts passat, obrir un canal de diàleg per acabar amb la polèmica per una presumpta agressió masclista del cantant Albert Garcia que arrenca de fa tres anys, segons ha explicat en un segon comunicat –el primer es va fer dimecres. En aquest nou escrit, el conjunt musical dona la seva versió dels fets que van succeir a una sala de concerts de Cerdanyola i comunica que ha contactat amb la Direcció de Feminismes i LGTBI de l'Ajuntament de Barcelona per demanar la seva participació en tot aquest procés perquè actuï com a mediadora.

Igualment, en cas que algun col·lectiu no se senti representat per les vies institucionals, emplaça a “qualsevol persona, entitat o col·lectiu que tingui ànims de reparació i conciliació, que vehiculi les seves inquietuds a través del mitjà pacífic que el representi”.

Un cop més, el grup agraeix en el seu escrit les nombroses mostres de suport d’altres col·lectius, de companys i companyes de professió i de persones a títol individual.  

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari