Ja es poden comprar les entrades de teatre per Internet

La Regidoria de Cultura i Patrimoni posa en marxa el portal ‘mirteatres.cat’, tot i que es continuaran venent a l’Auditori en efectiu i, ara també, amb targeta

Avui entra en funcionament un nou sistema de venda d'entrades anticipades mitjançant el portal www.mirteatres.cat promogut per la Regidoria de Cultura i Patrimoni per tal de facilitar l’adquisició dels tiquets i fer difusió dels espectacles que es poden veure als tres espais escènics de Montcada i Reixac –el Teatre Municipal, l’Auditori Municipal i el Kursaal. El portal dóna informació detallada sobre com adquirir les entrades, de les característiques dels tres equipaments, de la seva programació i d’altres dades d’interès, com notícies o un mapa de situació. “El servei és molt visual i dóna molta informació a l’espectador, creiem que facilita la venda d’entrades i és una bona fórmula per promocionar els espectacles que programem a Montcada i Reixac, que en són molts i de molta qualitat”, ha expressat la regidora de Cultura i Patrimoni, Mónica Martínez (ICV-EUiA).

A la pestanya de programació d’aquest canal de venda, els usuaris disposaran de tota informació teatral dels tres espais i podran adquirir el tiquet de l’espectacle del trimestre al qual vulguin assistir, és a dir, a l’octubre, si es vol, ja es pot comprar l’entrada d’una actuació del desembre, clicant a l’opció ‘Comprar entrades’. Adquirir entrades per mitjà de www.mirteatres.cat no té cap tipus de comissió i es poden adquirir fins a dues hores abans que comenci l’espectacle, abans d’obrir les taquilles. Tot i el nou servei, es manté la venda directa a l’Auditori Municipal, i com a novetat, es podrà pagar amb targeta de crèdit a més d’en efectiu. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari