Ja són a la venda les entrades per a la programació d’espectacles de la propera temporada

Destaquen les propostes teatrals ‘El pare’ i ‘La Trena’ i el concert de Marco Mezquida

Cristina Genebat, Marta Marco, Carlota Olcina i Clara Segura protagonitzen 'La trena'

El pare, protagonitzat per l’actor Josep M. Pou, és un dels espectacles més destacats de la programació de gener a abril del 2023 al Teatre Municipal. L’obra, que començarà la gira a Montcada i Reixac, és un retrat demolidor sobre la demència senil que es podrà veure el 3 de març. ‘Encetem una nova temporada d’espectacles amb molta il·lusió i oferint una programació variada i de qualitat, avalades pel públic i la crítica’, ha explicat la regidora de Cultura i Patrimoni, M. Rosa Borràs.

La Trena és un muntatge avalat per un gran èxit, es podrà veure el 18 de març. Explica la història de tres dones que, tot i haver nascut en continents molt dispars, comparteixen unes idees i sentiments que les uneixen en un poderós anhel de llibertat.  Una altra proposta teatral del quadrimestre és La pell fina, una reflexió en clau d’humor sobre la sinceritat, a partir de la visita d’una parella a uns amics que acaben de tenir un fill. L’obra arribarà al municipi el 16 d’abril.

Jordi Boixaderas i Miquel Jordà oferiran el 21 d’abril  Temps fràgils, un muntatge poètic que recorre versos de Miquel Desclot, Kirmen Uribe, Emily Dickinson i Àngels Gregori, entre d’altres. L’espectacle forma part del cicle Poeticae 2023. Una aposta per a aquesta temporada és la comèdia Calladitas estáis más guapas, una comèdia multidisciplinar escrita i interpretada per dones.

Música

El músic menorquí Marco Mezquida torna al Teatre Municipal el 28 de gener per presentar Letter to Milos, amb una fusió de música tradicional de la península ibèrica, sons cubans i brasilers, amb les seves habituals picades d’ullet al romanticisme. La programació també inclou el concert Valsos i danses, amb l’Orquestra Simfònica Sant Cugat, el 7 de gener.

Espectacles familiars

Chinchulina y el ruiseñor de la China és un espectacle de titelles que explica la història de l’emperador de la Xina i la seva filla, a qui la tristor un dia l’envaeix el cor. La funció serà el 22 de gener. L’altre espectacle familiar de la temporada és Aletas, el 12 de març, viatge i joc sensorial a partir d’unes aletes per fer busseig, amb dansa, llum i música en directe.

Venda d’entrades i abonaments

Les entrades per a tots els espectacles de la temporada ja estan a la venda, tant al web com de forma presencial, a l’Auditori Municipal. Hi haurà un abonament de 4 espectacles per 40 euros, que inclou una entrada per als muntatges El pareLa trena, Letter to Milos i La pell fina. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari