Jordi Amenós publica l’assaig ‘Detrás de cada historia’

L’escriptor i terapeuta exposa els seus coneixements i experiències sobre la Narrativa Terapèutica

Portada del darrer llibre de Jordi Amenós
Jordi Amenós, en una foto del seu web jordiamenos.cat
Jordi Amenós, en una foto del seu web jordiamenos.net

El terapeuta i escriptor Jordi Amenós acaba de publica el seu primer assaig Detrás de cada historia (Ediciones B), en què recull els seus coneixements i experiències d’acompanyament en l’àmbit de la Narrativa Terapèutica. Aquesta tècnica explora la forma en què les persones ens relacionem amb les nostres pròpies fabulacions per tal de descobrir què hi ha al seu darrera.

L’autor parteix de la naturalesa narrativa-mitològica dels humans per aprofundir en les tres gran identitats que conformen el viatge vital: la biogràfica, la que prové de l’experiència dins la pròpia família i l’espiritual. “És un llibre enfocat a professionals que ajuden les persones a trobar la força per tancar algunes ferides del passat o a viure la vida més en sintonia amb els seus desitjos”, explica Amenós, que porta més de 10 anys dedicat a fer seminaris, cursos i dinàmiques de grups sobre l'autoconeixement.

Format en la teràpia Gestalt, Constel·lacions Familiars, Salut Sistèmica i Programació Neurolingüística (PNL), Amenós ha publicat anteriorment dos llibres infantils:¿Dónde está la luna? (Fragmenta Editorial), un conte per treballar la creativitat en família, i ¿De dónde vienen las ideas? (Akiara Books), per fomentar la imaginació dels més petits.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari