José Luis Pulido guanya el concurs de cartells de la Festa Major

L’obra premiada és una recreació impressionista d’un espai emblemàtic de Montcada, la plaça de l’Església

El cartell guanyador amb les autoritats
Fotos: Berta Barcons
José Luis Pulido va agrair el premi per video conferència des de Madrid, lloc on resideix
Els autors premiats en la resta de categories del concurs de cartells
Ricard Terraza, guanyador del concurs de pintura de Festa Major
La filla de Fernando Hernández va recollir el guardó del segon premi de pintura

El dissenyador gràfic José Luis Pulido ha guanyat el concurs de cartells de la Festa Major 2023 amb una recreació impressionista d’un espai emblemàtic del municipi, la plaça de l’Església. El veredicte es va fer ahir la tarda a l’Auditori Municipal. Pulido va agrair el premi mitjançant una videoconferència des de Madrid, ciutat on resideix.

Enguany el certamen ha comptat amb la participació de 32 autors, 24 en la categoria d’adults i la resta, en la d’infants i joves. Els accèssits en la modalitat adulta han anat a parar a Meritxell Garriga i Jaume Gubianas. Els premis per a la resta de categories han estat per a Carla Sophia Martínez, Lluc Capdevila, Martina Seuba i Judith Sort.

Premi de pintura

El primer premi del Premi de Pintura de Festa Major ha anat a parar a Ricard Terraza, de Mataró, amb una imatge crespuscular de la Torre Na Joana. El segon premi ha estat per a Fernando Hernández –pintor de Montcada que l’any passat es va endur el primer–, amb un paisatge de la llera del riu Besòs i Vallençana, vist des del pont de la Roca. Un total de 13 persones s’han presentat a aquest certamen. Les obres d’ambdós concursos romandran exposades a l’Auditori Municipal fins al 18 de juny.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari