La Biblioteca Elisenda acull una mostra de les obres seleccionades

Eulàlia Goberna i Txema Lacunza són els autors guanyadors de la tercera edició

D'esquerra a dreta, Cosme Oriol, Eulàlia Goberna, Mónica Martínez, Cinta Pérez i Txema Lacunza
Premsa/Ajuntament
Una selecció de les obres participants s'exposa a la Biblioteca Elisenda
La Biblioteca Elisenda de Montcada va acollir ahir la tarda l'acte de lliurament de premis als guanyadors del 3r Concurs de Fotografia del Parc de la Serralada de Marina, que organitzen l’Ajuntament i el Centre de Documentació de la Serralada de Marina, que té la seva seu a l'equipament de Pla d'en Coll, amb la col·laboració de l'Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac (Afotmir). La regidora de Cultura i Patrimoni, Mónica Martínez, el president de l'Afotmir, Cosme Oriol, i la directora del Parc, Cinta Pérez, van lliurar els guardons a Eulàlia Goberna i Txema Lacunza, els dos autors premiats.
Goberna, de Sant Celoni, s'ha endut el premi a la millor fotografia de flora i/o fauna per la imatge 'Atrapada', presa a prop de El Rocar, a Tiana. Txema Lacunza, veí de Sabadell i membre de l'Afotmir, ha obtingut dos premis: un l'apartat de millor fotografia de patrimoni per la imatge 'Ermita de Sant Climent", presa a l'entorn d'aquest temple, situat al Turó de Sant Climent, i un altre a l'apartat de millor fotografia de paisatge per "4 árboles", presa al camí de Santa Coloma de Gramenet al poblat ibèric de Puig Castellar. 
El jurat del certamen, format per membres de la Federació Catalana de Fotografia (FCF), va triar els guanyadors entre les 192 obres presentades per 58 autors. Totes les fotografies presentades es poden veure a la pàgina Facebook del Parc de la Serralada de Marina. Una selecció de les obres s'exposa a la sala de mostres de la Biblioteca Elisenda.

Deixa un comentari