La Biblioteca Elisenda reactiva les sales de consulta i les aules d’estudi

Obren algunes sales de consulta, mentre que les aules d’estudi seran operatives del 22 de juny al 6 de juliol

Les biblioteques segueixen estrictes mesures de seguretat contra la pandèmia
Laura Grau
Actualment les biblioteques fan atenció amb cita prèvia

Gairebé dues setmanes després de la seva reobertura amb cita prèvia, les biblioteques de Montcada i Reixac avancen en la recuperació d’alguns serveis i en els pròxims dies habilitaran de manera parcial les sales de consulta de la planta 1 de la Biblioteca Elisenda de Montcada, on només es podran consultar documents que estan exclosos de préstec i on l’aforament estarà limitat a un màxim d’un terç. Aquest servei també requereix demanar cita prèvia, un tràmit que es pot fer a través del web, trucant al 935 751 901 (Can Sant Joan) o al 934 925 959 (Elisenda de Montcada) o a través del correu electrònic ([email protected] o [email protected]). 

 

Sales disponibles

D’altra banda, a partir del dilluns 22 de juny i fins al 6 de juliol, ja es podrà estudiar a les sales de la biblioteca en horari d'obertura i s'obriran les aules d’estudi diürnes i nocturnes de la Biblioteca Elisenda de Montcada. Aquestes sales s'habiliten pensant especialment en l’alumnat que vulgui preparar els exàmens d’accés a la universitat, que tindran lloc entre el 7 i el 10 de juliol. L’horari de les aules d’estudi serà de 9 a 14 h i de 20.30 a 00.30 h. 

Altres novetats previstes pels pròxims dies són la reobertura dels lavabos de la planta 1 i l’ús tant del servei d’impressions Biblioprint com de l’ordinador de la planta 1, que preferentment s’haurà de demanar amb cita prèvia. Així mateix, es mantenen els serveis que hi havia fins ara: el préstec de documents amb cita prèvia, el retorn de documents per la bústia i el servei d’informació bibliogràfica i bibliotecària (per correu electrònic i telèfon). 

Pel que fa a la sala infantil, aquesta continuarà tancada fins a nou avís per tal d’evitar el risc d’infeccions. L’Ajuntament també recorda la importància de seguir les normes de seguretat i prevenció establertes per lluitar contra la pandèmia de la COVID-19, com portar mascareta, guants i bossa i mantenir la distància mínima de dos metres amb altres persones.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari