La Colla Mitjana de Gegants s’afegeix a la campanya ‘Gegantes amb tu’

L’acte central tindrà lloc diumenge a l’avinguda Maria Cristina de Barcelona en solidaritat amb les dones afectades pel càncer de mama

Els gegants de Montcada seran una de les cinquanta colles que participaran a l'acte solidari
CMG

La Colla Mitjana dels Gegants participarà aquest diumenge 20 de novembre a l’acte central de ‘Gegantes amb tu’, una trobada de més d’una cinquantena de grups geganters de tot Catalunya promoguda per les Colles de Sant Antoni, Sant Pere de Vilamajor i Llinars del Vallès, amb l’objectiu de recaptar fons per a la investigació del càncer de mama. 
La iniciativa va néixer fa un any quan a una jove gegantera de Sant Pere de Vilamajor li van diagnosticar la malaltia. De forma espontània el seu entorn va començar a impulsar iniciatives en solidaritat amb les dones afectades i suport a la investigació. L’acte  tindrà lloc a les 10h a l’avinguda Maria Cristina. La colla montcadenca guarnirà amb mocadors de color rosa a la geganta Elisenda de Montcada i a les figures femenines dels capgrossos. Sin Teta Hay Paraíso, que també dona suport a les dones afectades, ha confirmat la seva assistència.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari