La Coral de l’IES La Ferreria participa a l’obra Lisístrata al Liceu

La iniciativa pretén que els alumnes entenguin la riquesa musical i dramàtica d’aquest gènere

La Coral de l’IES La Ferreria participa per segona vegada consecutiva a l’activitat Òpera a secundària, una proposta educativa organitzada pel Gran Teatre del Liceu, l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, la Jove Orquestra Nacional de Catalunya i el Teatre Nacional de Catalunya.
L’objectiu de l’experiència és fer participar l’alumnat dels centres de secundària en una representació operística, interpretant les parts corals. Enguany l’òpera escollida és Lisístrata, amb llibret i música d’Albert Carbonell. La coral montcadenca actuarà demà 16 de juny en una funció per a les famílies i dilluns 18 de juny en una altra per a alumnes.
El director de la Coral, Òscar Altide, professor de música i director del centre, destaca l’experiència única que suposa per aquests joves poder actuar al TNC. “Estan il·lusionats i han treballat dur per fer un bon paper en la representació”. La coral montcadenca actuarà el 16 de juny en una funció per a les famílies i el 18 de juny en una altra per a alumnes.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari