La dansa omple el pavelló Miquel Poblet

Una desena de grups i escoles de dansa participen a les exhibicions

Una de les exhibicions del Dia de la Dansa
Fotos: Berta Barcons
'Roda', de Marea Danza, a la plaça de l'Església

El pavelló Miquel Poblet va acollir el 7 de maig una nova edició de la Mostra de les escoles i entitats de dansa del municipi amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dansa. L’esdeveniment va comptar amb la participació d’una desena d’escoles i entitats locals que van actuar en dos torns, matí i tarda.

Al primer torn, hi van actuar l’Associació Gent Gran Salvador Allende, Grisdance i Jym’s, mentre que per la tarda ho van fer el grup Alma Flamenca, l’Escola de Dansa Eva Nieto, el Club de Ball Esportiu Endansa, Tinkus San Simón Filial Barcelona, l’Associació Cultural Mayna, el grup de ball de gitanes de La Unió de Mas Rampinyo, Cirq’s Dance Studio, el grup de Dansa Oriental de Terra Nostra i l’Associació Ballet Flamenco Triana.

A més, i com ja es va fer l’any passat, la companyia valenciana Marea Danza va representar a la plaça de l’Església l’espectacle ‘Roda’, que proposa una revisió de la dansa popular valenciana des d’un punt de vista contemporani a càrrec de cinc ballarines.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari