La Festa Major 2007 esdevé una de les més participatives

La fira d’atraccions ha estat al polígon la Granja

Milers de persones han gaudit durant quatre dies de la Festa Major de Montcada i Reixac, que va acabar anit amb l’espectacle de la Pirotècnia Tomàs al setè concurs Nacional de Focs Artificials. Els responsables de l’organització consideren que aquesta edició ha estat una de les més participatives dels darrers anys perquè s’ha vist molt públic a totes les activitats. El concert de Mojinos Escozíos, les actuacions infantils, els concerts al carrer, el Mercat Medieval i la segona Milla han estat alguns dels actes més participatius. Aquesta edició de la Festa Major s’ha caracteritzat per la continuïtat del programa i pel retorn de la fira d’atraccions.

La regidora de Cultura en funcions, Amèlia Morral (CiU) ha fet una valoració molt positiva d’aquesta edició de la Festa Major. L’edil ha destacat la importància del Mercat Medieval de diumenge i ahir dilluns per dinamitzar el carrer Major. També ha estat novetat destacada el retorn de la fira d’atraccions després que en l’edició 2006 els firaries decidissin no muntar les atraccions perquè l’anterior ubicació proposada pel Consistori, el Camí de la Font Freda, no permetia instal·lar-hi aparells de grans dimensions. Tot i la distància fina al nucli urbà, l’Ajuntament ha valorat positivament l’emplaçament al polígon la Granja.

D’altra banda, les persones que ho desitgin encara poden votar per la pirotècnia que més els hagi agradat a unes urnes desplegades a diferents equipaments del municipi. Dilluns vinent s’obrirà el termini perquè els interessats presentin una fotografia a la segona edició del concurs MiR a la foto, que premiarà les millors imatges de la Festa Major 2007. Fins diumenge la Casa de la Vila acull l’exposició de les imatges participants a la primera edició del certamen.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari