La Festa Major de Mas Rampinyo culmina amb la representació d’El Diari d’Anna Frank

Els actes de l’1 de maig van ser molt participatius, especialment el cercavila, la Mostra de Cuina i les exhibicions de ball i gimnàstica

Els dos primers dies de Festa Major de Mas Rampinyo (ahir i abans d’ahir) han estat molt participatius i el bon temps ha acompanyat al desenvolupament del programa d’actes. Després que ahir tota la jornada fos festiva, les activitats es reemprendran aquesta tarda amb el primer festival de play-backs infantil i juvenil (18h) i amb un concert de nit a la sala d’actes de La Unió. Demà al matí, a la plaça de les Calderes, hi haurà un festival infantil a càrrec de Lluís Pinyot. A la tarda, l’Orquestra Cimarrón oferirà un concert i a la nit, aquesta mateixa banda s’encarregarà del tradicional ball del fanalet.

La Unió, va aprofitar que ahir, 1 de maig, era festiu per celebrar bona part dels actes més vistosos, com el cercavila pels carrers del barri, que va reunir la Colla Mitjana dels Geganters de Montcada, la colla de ball de gitanes de La Unió, el Grup de Percussió Protons d’Igualada, els Trabucaires de Ripollet i els Bastoners de Sant Cugat (a la imatge). La Mostra de Cuina, que va tenir lloc a les pistes del col·legi Elvira Cuyàs, va ser molt participativa. Un centenar de persones va portar la seva creació culinària perquè el públic la pogués degustar. L’ activitat l’organitza el Grup de la Dona de la Unió. Montse Suñé, representant del grup, ha explicat que el tast és una acte plenament consolidat a la Festa Major de Mas Rampinyo.

Pel que fa als actes de diumenge, el programa arrencarà amb la caminada popular a càrrec del centre excursionista El Cim, i amb la botifarrada solidària. L’Associació Esportiva Elvira-La Salle organitza un 3×3 de bàsquet i tindrà lloc la vuitena Trobada de Puntaires. Les sardanes i l’obra de teatre El diari d’Anna Frank, del grup TEA 345, seran els actes de cloenda d’aquesta edició de la Festa Major de Mas Rampinyo.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari