La Fira de Can Sant Joan serveix de preàmbul a la gran festa de Sant Jordi de dimecres al centre

La participació a l’activitat d’ahir va ser destacada, malgrat que en altres edicions n’ha registrat més

La Fira del llibre de Can Sant Joan va aplegar ahir força públic malgrat que el vent i l’amenaça de pluja no van acompanyar gaire l’ambient festiu. L’activitat va comptar amb la presència d’una desena de parades de partits polítics i d’entitats, que oferien llibres i roses, a més d’un racó de préstec a càrrec de la biblioteca del barri i un espai de joc per als més petits. L’acte que va aplegar més públic va ser un espectacle infantil de titelles. La Fira d’ahir era un preàmbul de la festa cultural per excel·lència, el Sant Jordi, que viurà dimecres el seu punt culminant amb la Fira del carrer Major.

Bona part dels partits polítics del municipi, entitats com La Ballesta, el Centro Aguileño, Andròmines o la Plataforma Antiincineració, a més de Montcada Comunicació, van muntar ahir una parada a la Fira de Can Sant Joan, que es va desenvolupar al carrer Reixagó. La regidora de Cultura, Amèlia Morral, (CiU) ha explicat que, tot i que la Fira va registrar ahir una participació de públic inferior a d’altres edicions, “es tracta d’una activitat cultural important per al barri que s’ha de continuar potenciant”.

La Plataforma Antiincineració va aprofitar la celebració de la Fira per continuar fent campanya per evitar l’ús de llots de depuradora a Lafarge. El col·lectiu està recollint fons per pagar l’advocat que l’està assessorant en matèria legal. A més, la Plataforma va presentar ahir una auca que ha dissenyat i que explica, en to d’humor, les seves reivindicacions.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari