La Fira de Sant Jordi tindrà una quarantena de parades distribuïdes pel carrer Major

La plaça de l’Església acollirà les activitats infantils i una ballada de sardanes

L’amenaça de pluja planeja un cop més sobre una de les festes centrals del calendari cultural, la Fira del llibre i la rosa que organitza l’Ajuntament per celebrar Sant Jordi. Si el mal temps no ho impedeix, el carrer Major acollirà una quarantena de parades, entre entitats, centres educatius i AFAs, comerços, partits polítics i departaments municipals. Per donar ambient al carrer Major, els balcons de la Casa de la Vila s’han decorat amb roses de paper elaborades per alumnes de centres educatius del municipi, una acció que compta amb la col·laboració de la Fampa.

Durant el matí, la plaça de l’Església serà l’escenari de diferents tallers de creació, experimentació i joc per a infants entre 3 i 12 anys, amb la participació de les biblioteques locals. A la tarda, hi haurà una ballada de sardanes a la plaça de l’Església, amb la cobla La Nova Vallès (18 h), i un espectacle itinerant amenitzarà la fira.

El regidor de Cultura i Patrimoni, Albert Carandell, ha animat la ciutadania “a gaudir de la Fira i fer poble, comprant les roses i altres productes en els comerços de proximitat”.

La Veu de Montcada farà un programa especial Sant Jordi per seguir en directe el desenvolupament de la Fira del Llibre de 12 a 13 h des de la parada que muntarà davant del seu nou local, al carrer Major, 18.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari