La Jove Finestra Estràbica aposta per una obra de Shakespeare

‘Noche de Reyes… Nada es lo que parece’ es podrà veure aquest diumenge, a l’Auditori Municipal

La Jove Finestra Estràbica actuarà a l'Auditori

La Mostra de Teatre que organitzen anualment els grups locals entra en la recta final. La propera cita del cicle serà aquest diumenge a l'Auditori, amb l’obra de Shakespeare, ‘Noche de Reyes… Nada es lo que parece’, del grup La Jove Finestra Estràbica (18h), dirigit per Víctor Bea. Inicialment estava previst que la representació es fes al Kursaal però les obres de reparació de la teulada han obligat a traslladar-la a l'equipament cultural del carrer Major. Les entrades, ql preu de 7 euros, es poden adquirir al web teatremontcada.cat o al mateix Auditori, de forma presencial.

També aquest cap de setmana el Grup de Teatre La Salle Montcada (GTLSM) reprèn el musical ‘No hay más que hoy’, inspirat en ‘Rent’. Dissabte la representació serà a les 22h i diumenge, a les 18h.
Finalment, la Mostra clourà amb l’obra de l’Aula de Teatre ‘El mirall esquerdat de Miss Marple’, basada en una novel·la d’Agatha Christie i interpretada per membres dels diferents grups locals, que es podrà veure els dies 17 i 18 de desembre al Teatre Municipal (20h).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari