La jove montcadenca Laura Vilaltella guanya el concurs de cartells de Festa Major

El seu disseny reprodueix elements emblemàtics de la festa que ha plasmat en format de còmic

Laura Vilaltella, davant del seu disseny de cartell de festa major
Fotos: Laura Grau
Les autoritats amb les autores premiades al concurs de cartells i la samarreta de la festa major

Focs artificials, castellers, diables, gegants, paella popular i atraccions de fira són alguns dels elements que Laura Vilaltella ha retratat al seu cartell de Festa Major, premiat pel jurat del concurs per un disseny juvenil i modern, inspirat en l’estètica del còmic i amb l’ús dels colors de l’escut de la ciutat. Vilaltella, estudiant Belles Arts de 21 anys, ha participat en aquest certamen des de la seva infantesa, aconseguint diferents premis i accèssits. “Des de petita, he presentat treballs amb l’esperança que algun dia pogués veure el meu cartell anunciant la festa major pels carrers”, va dir la jove montcadenca, en recollir el premi, lliurat ahir la tarda a l’Auditori Municipal en el marc de la presentació del programa festiu.

El premi, valorat en 800 euros, pertany a la categoria del concurs de persones adultes, a la qual s’hi han presentat 11 obres. En aquest apartat s’han lliurat dos guardons més, de 200 euros, per a Raquel Sorribas i Bárbara Maldonado.

Laura Vilaltella, al centre, amb altres joves autores premiades al concurs de cartells

En la modalitat infantil i juvenil s’han presentat 27 obres i els premis consisteixen en un lot de material de pintura i dibuix i una samarreta de festa major. Martina Campdepadrós ha guanyat el premi de la categoria d’infants nascuts entre el 2015 i el 2017; Ariadna Peris, la de nascuts entre el 2012 i el 2014, i Laura de Haro, la de nascuts entre el 2009 i el 2011. Les tres són alumnes de Bravo Espai d’Art, una nova escola de dibuix i pintura que va obrir portes el passat setembre a Montcada Nova.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari