La mitologia inspira la mostra col·lectiva dels alumnes infantils

L’exposició es pot visitar fins al 12 de maig a la Casa de la Vila

Alumnes de l'Escola La Taca, amb els seus professors i la regidora de Cultural, es van fer una foto de família durant la inauguració de la mostra col·lectiva
Arxiu/Sílvia Alquézar
Una de les exposicions de l'escola d'art La Taca, fetes a la Casa de la Vila

Fins al 12 de maig es pot visitar a la Casa de la Vila la mostra col.lectiva de treballs dels alumnes infantils de l'Escola dArt La Taca, inaugurada aquest dimecres a la tarda amb la presència d’un nombrós públic entre familiars i canalla. L’exposició, amb el títol Mitològic, dintre del laberint, està inspirada en elements de la mitologia com els unicorns i les meduses.

L’acte va comptar amb l’assistència de la regidora de Cultura i Patrimoni, Mónica Martínez (ICV-EUiA), qui va destacar “la bona feina de La Taca i la seva col·laboració i participació en les diferents iniciatives artístiques del municipi”, va dir l’edil. Per la seva banda, el director de l’escola, Antonio Pérez, es va mostrar molt content amb el treball dels alumnes i va posar especial èmfasi en el fet que les famílies apostin pels ensenyaments artístics. “Ara potser és massa aviat per veure els fruits del seu aprenentatge, però en un futur segur que en la seva formació existeix una sensibilitat especial per les arts”, va comentar.

Seccions:

Deixa un comentari