La programació de teatre escolar aposta per temàtiques com l’ecologisme i la transsexualitat

Els joves també podran apropar-se a les arts a partir de trobades amb actors, escenògrafs, músics i altres professionals del sector

L'artista de dansa urbana Guillem Vidal-Ribas serà un dels convidats a les trobades FlipArt
DR
'Klaa, la teva cançó', un espectacle premiat al Festival Feten, que es podrà veure al Teatre Municipal el 16 de març
L'espectacle de titelles 'Cris, pequeña valiente' està dedicat a totes les persones transgèneres del món

Des l’octubre i fins a l’abril, l’alumnat de les escoles i instituts del municipi podrà gaudir d’una programació de gran qualitat al Teatre Municipal, amb obres que aborden temes d'actualitat com la transseualitat, l'ecologisme i el respecte a la diversitat. Destaquen espectacles com ‘Els dies mentits’, guanyador d’un premi Max; ‘Camí a l’escola’, millor espectacle familiar 2020, i ‘Cris, pequeña valien­te’, guardonat a lafira FETEN 2021. Els centres educatius tenen temps d'apuntar-se a algunes de les propostes fins al 30 de setembre a la Regidoria de Cultura i Patrimoni.

Per primera vegada, s’introdueix al programa la dansa contemporània amb l’espectacle ‘Terra’, per als infants de  P3, P4 i P5, i un de titelles en anglès, ‘Gnoma’, per als alumnes de 1r, 2n i 3r. Montcada també s’incorpora al programa FlipArt, que té la finalitat d’apropar i incentivar les arts entre els joves, oferint espais de trobada amb actors, ballarins, músics, escenògrafs i altres professionals del sector, que explicaran de primera mà les seves experiències.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari