La Ribera estrenarà el projecte Niu de llibres aquest dissabte

El primer punt d’intercanvi de llibres del municipi neix a proposta de veïns del barri

La Ribera és el primer barri de Montcada i Reixac on es posarà en marxa el projecte Niu de llibres, que té per objectiu fomentar la lectura i l’intercanvi de llibres. En concret, n’hi haurà dos, un al costat de la parada d’autobús de l’avinguda de la Ribera, i un altre a la plaça, a prop de la zona de jocs.

Niu de llibres és una iniciativa sorgida a proposta d’un grup de veïns del barri i recollida pel Pla de Desenvolupament Comunitari (PDC) de la Ribera. Hi col·laboren les biblioteques i l’INS La Ribera. Aquest dissabte, 11 de març, es presentarà el projecte a la plaça de la Ribera, a partir de les 12h. L’acte inclourà la narració teatralitzada de ‘Contes beduins’, a càrrec de la companyia Bufanúvols, adreçada al públic familiar.

La ciutadania podrà agafar els llibres que desitgi i un cop llegits, els haurà de retornar perquè una altra persona en pugui fer ús. El projecte també permet que la gent hi porti llibres, sempre que estiguin en bon estat –no s’accepten diccionaris, enciclopèdies, manuals o col·leccions. Si el Niu està ple, es podran deixar al Centre Cívic La Ribera.

Deixa un comentari