La Rua 2015 aglutinarà prop de 1.500 persones

La desfilada més participativa de la seva història tindrà lloc aquest dissabte a la tarda

Una de les comparses que va desfilar a la Rua de 2014
Arxiu/Mayte Torres

Aquest dissabte arriba el plat fort del programa de Carnaval, la Rua, en la què enguany paricipen un total de 16 comparses, que sumen 1.484 persones. La Rua acabarà al pavelló Miquel Poblet, on tindrà lloc el tradicional sambòdrom, amb una exhibició de tots els grups que hagin pres part de la desfilada i el lliurament dels trofeus commemoratius i el sorteig de dos viatges entre les comparses.
Enguany repeteixen un total de 14 grups: La Salle Conecta, Els Increïbles, Cirqs Krnival, April School of English, La Unió s’Engresca, Roller Can Cuyás, Favmir, Aserm, Associació Cultural Poc a Poc, La Gralla, Grup Endansa, No Somos Nadie, Associació Cultural Escènica Jym’s i Joventut Sardanista de Martorelles. I en són noves dues: L.P.A. Carnaval i Del Caribe con Humor. “Aquest any farem un rècord històric de participació amb gairebé 1.500 persones, que demostra que és la festa local més participativa i on més esforços destinen els montcadencs”, ha manifestat el regidor de Cultura i Patrimoni, Daniel Moly.

El diumenge 15 de febrer tindrà lloc el ball per dir adéu a Sa Majestat, a les 12h, a la plaça de l’Església, amb l’actuació del grup Pepsicolen. En el decurs de la festa es farà públic el nom dels guanyadors del concurs de sardines carnavaleres. Es recomana als assistents anar disfressats i amb barrets. El mateix dia, a les 17.30h, el Casal de la Gent Gran de la Mina, al Parc de les Aigües, celebrarà un ball i un concurs de disfresses. El dia 21, la festa serà al Casal de Montcada i Reixac. A més, del 19 de febrer al 7 de març, es podran veure en una exposició a la Casa de la Vila les millors imatges de la Rua del Carnaval 2015 i les sardines carnavaleres participants al concurs.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari